ADI – kap.15

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Centralno grijanje
TV
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking za period bez snijega
E-mail

Kapacitet: 15

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 4
1 x AP 5
1 x AP 6

Vikendica “Adi” se nalazi 20 m od glavne ski staze sa velikom tarasom i rostiljem.
Tarasa ispred vikendice duž kompletne vikendice iznosi 100m², kao i nadkriveni dio sa rostiljem u iznosu 30m². Veliki dnevni boravak sa kaminom, kuhinjom, kupatilom i izlazom na terasu u ukupnom iznosu 90m². U dnevnom boravku mogucnost gledanja tv-a, upotreba dvd-a i kucnog kina. Izlazom iz dnevnog boravka duz hodnika ide se na drugi i treci sprat.
Drugi sprat sadrzi dva apartmana.
Prvi apartman sa ukupno 1×3 lezaja, upotreba kuhinje, trpezarije, kupatila i dva pomocna lezaja. Veliki apartman sa mogucnost koristenja tv-a i izlazom na terasu. Također poseban ulaz na drugi sprat u apartmane ili iz dnevnog boravka stepenicama stvar izbora. Drugi apartman 1×4 sa koristenjem tv-a i izlazom na terasu. Koristenje upotrebe kuhinje, trpezarije sa pomocna dva lezenja i kupatilom. Poseban ulaz na drugi sprat ili iz dnevnog boravka stepenicama.
Treci sprat 1×6 sa upotrebom wc-a i izlazom na terasu.
Mogucnost ostave skijaske opreme jer posjedujemo veliki hodnik i ostavu osnovnih stvari. Parking mjesto obezbjeđeno ispred vikendice.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 30 518 353
Tel: +387 (0) 61 487 031

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2020
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.