ALDIN – kap.12

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Električno grijanje
Centralno grijanje
Klasično grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking
Web stranica
Booking kalendar
E-mail

Kapacitet: 12

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x SOBA 2
2 x SOBA 3
1 x SOBA 4

* U toku zimske sezone, objekat se izdaje isključivo u cijelosti.

Vikend objekat “Aldin” se nalazi u neposrednoj blizini centralnog ski lifta “Babanovac I i II” sa pogledom na kompletnu stazu (pogledajte foto galeriju).

Objekat ima 3 etaže, potkrovlje i podrumske prostorije, a raspolaže sa jednom dvokrevetnom, dvije trokrevetne i jednom četverokrevetnom sobom.

Tu su još dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, dva kupatila sa toplom vodom, prostor za ski opremu te prostor za ogrijev.

U sve prostorije se ulazi iz hodnika, odnosno prostorije nisu “prolazne”, tako da se sve sobe mogu koristiti kao zasebne jedinice.

Objekat se kvaliteno zagrijava centranim grijanjem pomoću kaminske peći na pelet, a ista je smještena u dnevnom boravku, uz klasični kamin na drva. Kao alternativa, uz pomenuti kamin u dnevnom boravku, postoji i peć na drva na prvom spratu.
U dnevnom boravku se nalazi kamin, TV – SAT, muzička linija, a u slučaju nestanka el. energije posjeduje pomoćni napon za rasvjetu i muzičku liniju, te potpuno automatizovano rezervno napajanje vodom pri eventualnom nestanku iste.
Pored nabrojanog, svim našim gostima, na raspolaganju je i besplatna Wi-Fi internet konekcija u samom objektu, a i u pecari.

Video

shadow

Ispred same vikendice se nalazi veća pecara zatvorenog tipa u kojoj se nalazi veliki roštilj (kamin), pribor za roštiljanje, sać, stol i stolice, frižider, el. štednjak, sudoper te viseći elementi.

STROGO JE ZABRANJENO unošenje svih vrsta termičkih potrošača kao što su grijalice, radijatori, el. roštilji…., jer vikendica već posjeduje iste, a dodatni se ne mogu koristiti zbog limitirane el. instalacije i opasnosti od požara.

Potpuni prilaz objektu je obezbjeđen lokalnim putem sa većim parkingom ispred samog objekta.
Dolazak gostiju od 14 h, dok je odlazak do 11h.
Ulaz i boravak kućnih ljubimaca, u vikend objektu “Aldin”, nije dozvoljen!

Dobro nam došli, uz naš slogan – Vlašić ( Vlasic ) ljeti, Vlasic ( Vlašić ) zimi. Vlasic ( Vlašić ) u svako doba godine!

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 30 511 641
Mob: +387 61 169 624
Tel: +387 30 536 512

Unesite rezultat

shadow

Rezervirajte

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2019
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.