ALDIN – kap.12

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Električno grijanje
Centralno grijanje
Klasično grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking
Web stranica
Booking kalendar
E-mail

Kapacitet: 12

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x SOBA 2
2 x SOBA 3
1 x SOBA 4

* U toku zimske sezone, objekat se izdaje isključivo u cijelosti.

Vikend objekat “Aldin” se nalazi u neposrednoj blizini centralnog ski lifta “Babanovac I i II” sa pogledom na kompletnu stazu (pogledajte foto galeriju).

Vikendica je urađena kao porodična kuća, te se kao takva isključivo izdaje porodičnim društvima za odmor i rekreaciju i to u periodima od 5 i više dana.
Vikendica se ne izdaje na kraće periode, tj. za proslave, žurke, zabave, tulume i slično.

Objekat ima 3 etaže, potkrovlje i podrumske prostorije, a raspolaže sa jednom dvokrevetnom, dvije trokrevetne i jednom četverokrevetnom sobom.

Tu su još dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, dva kupatila sa toplom vodom, prostor za ski opremu te prostor za ogrijev.

U sve prostorije se ulazi direktno iz hodnika, tako da nema prolaznih prostorija, odnosno prolaznih soba.

Objekat se kvaliteno zagrijava centranim grijanjem pomoću kaminske peći na pelet, a ista je smještena u dnevnom boravku, uz klasični kamin na drva. Kao alternativa, uz pomenuti kamin u dnevnom boravku, postoji i peć na drva na prvom spratu.

Video

Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=ogyNE6a7hEc) couldn't be embedded.

U dnevnom boravku se nalazi kamin, TV – SAT, muzička linija, a u slučaju nestanka el. energije posjeduje pomoćni napon za rasvjetu i muzičku liniju, te potpuno automatizovano rezervno napajanje vodom pri eventualnom nestanku iste.
Pored nabrojanog, svim našim gostima, na raspolaganju je i besplatna Wi-Fi internet konekcija u samom objektu, a i u pecari.

Ispred same vikendice se nalazi veća pecara zatvorenog tipa u kojoj se nalazi veliki roštilj (kamin), pribor za roštiljanje, sać, stol i stolice, frižider, el. štednjak, sudoper te viseći elementi.

STROGO JE ZABRANJENO unošenje svih vrsta termičkih potrošača kao što su grijalice, radijatori, el. roštilji…., jer vikendica već posjeduje iste, a dodatni se ne mogu koristiti zbog limitirane el. instalacije i opasnosti od požara.

Potpuni prilaz objektu je obezbjeđen lokalnim putem sa većim parkingom ispred samog objekta.
Dolazak gostiju od 14 h, dok je odlazak do 11h.
Ulaz i boravak kućnih ljubimaca, u vikend objektu “Aldin”, nije dozvoljen!

Dobro nam došli, uz naš slogan – Vlašić ( Vlasic ) ljeti, Vlasic ( Vlašić ) zimi. Vlasic ( Vlašić ) u svako doba godine!

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 30 511 641
Mob: +387 61 169 624
Tel: +387 30 536 512

Unesite rezultat

shadow

Rezervirajte

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.