AP. BOSANSKA KUĆA – kap.40

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Centralno grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking

Kapacitet: 40

Dobrodošli u apartmane „BOSANSKA KUĆA“ koji se nalaze u neposrednoj blizini polazne stanice ski lifta „Babanovac I i II“.
Pored izuzetne lokacije, tu su i parking pored samog objekta, kao i centralno grijanje uz dvije mogućnosti, čvrsto gorivo ili lož ulje. Obezbjeđeno je rezervno napajanje vodom i električnom energijom.
U sklopu našeg objekta nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja apartmana ili pak samo soba za spavanje. Svih 12 smještajnih jedinica posjeduju kupatila sa tuš kabinama, TV aparate sa satelitskim prijemnicima, a apartmani, uz ranije navedeno, posjeduju i komplet mini kuhinju.
Pored apartmana ili soba koje nudimo, u prizemlju objekta se nalazi i TV-kamin sala, te veća moderno opremljena kuhinja koja je gostima na raspolaganju.
Svi naši gosti sa položenim vozačkim ispitom imaju priliku da unajme motorne sanke.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naše usluge.

Dobro došli u BOSANSKU KUĆU!

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 187 506

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2019
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.