Nagradna igra: SLIKAJ PA SKIJAJ I BORDAJ, BESPLATNO!

nagradna igra

Ukratko o igri

Cilj ove igre je da Vaš boravak na Vlašiću učinimo interesantnijim te promoviramo SRC Vlašić, a ovom prilikom pozivamo i sponzore da se besplatno uključe u istu.

Igra se sastoji iz dva dijela, u prvom dijelu šaljete Vaše fotografije i nadate se prvoj nagradi, a u drugom dijelu glasate putem android aplikacije “Vlašić BiH”, te očekujete i/ili drugu nagradu.
Osobe koje su poslale fotografiju i sa istom učestvuju u nagradnoj igri, mogu konkurisati i za prvu i za drugu nagradu.
Pored toga, Vaš zadatak je i da pozovete prijatelje da glasaju za Vašu fotografiju, a ujedno dobiju šansu da glasanjem osvoje drugu nagradu.
Prvi dio nagradne igre kreće već od danas (28.12.2016.), a zadana tema je : SRC “Vlašić” Babanovac.
Originalne fotografije šaljite na email adresu: foto.vlasic.bih @ gmail.com.

Pošto prvi put ulazimo u ovakav projekat, datum početka perioda glasanja ćemo objaviti nakon što nam pošaljete minimalan broj fotografija za početak nagradne igre.

Vise o android aplikaciji Vlasic BiH mozete pogledati ovdje.

SPONZORI: 
AISADESIGN i Vikendica  « Aldin »

Prva nagrada (fotografija sa najviše glasova): Dnevna ski karta sezona 2016/’17.
Druga nagrada (dobitni kod): Noćna ski karta 2016/’17.

Pravila igre

Učešće je potpuno besplatno, a pravo učešća imaju sve osobe koje u slučaju da budu nagrađene pristaju na objavu imena i prezimena, te eventualno fotografiju preuzimanja nagrade.
Šaljite nam fotografije prema zadanoj temi, glasajte putem android aplikacije Vlašić BiH i očekujte vrijedne nagrade koje su pripremili naši sponzori.

Predviđene su dvije vrste nagrada, odnosno glavna za autora pobjedničke fotografije i druga nagrada za jednog od učesnika koji je glasao i posjeduje nagradni kod.
Maksimalno možete dati 3 glasa, a nakon toga dobijate mogućnost slanja Vašeg maila i DIREKTNOG učestvovanja u nagradnoj igri pomoću Vašeg jedinstvenog koda.

U slučaju da promijenite Vašu email adresu u toku glasanja, prethodno unijeta adresa i dobijeni kod ne učestvuju u igri, a isti će biti zamijenjeni novom adresom i kodom.

Pobjednik je autor fotografije sa najviše glasova nakon isteka vremenskog roka i završetka igre. 
Ukoliko se pobjednik ne može odlučiti zbog istog broja glasova, igra se automatski produžava sve dok ne dobijemo jedinstvenog pobjednika.

Istovremeno ce biti izvučen i nagradni kod za sve koji su glasali.

Nakon završetka nagradne igre, imena autora fotografija će postati javna i samo sa tim identitetom i odgovarajućim potvrdnim emailom je moguće preuzeti glavnu nagradum, dok je za drugu nagradu potrebno posjedovati email sa dobitnim kodom i identitetom vezanim za isti.

Autor nagrađene fotografije i vlasnik dobitnog koda su dužni da nas kontaktiraju u roku od 10 dana (od dana završetka igre) da bi dogovorili preuzimanje nagrada.
Nakon isteka navedenog perioda, nagrade neće biti moguće preuzeti, a iste će biti dodijeljene nekom drugom prilikom.

Napomena:
Fotografije moraju biti uslikane u periodu od decembra 2016.godine i na području SRC Vlašić, odgovarati zadanoj temi i poštovati osnovne kodekse, tj. ne sadržavati: 
– bilo kakve poruke, nacrte, simbole… koji mogu uvrijediti bilo koga na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi
– neprimjeren sadržaj
– osobu ili osobe koje nisu dale pristanak za javno objavljivanje (isključivu odgovornost snosi autor fotografije)
– kršenje autorskih prava (isključivu odgovornost snosi osoba koja je poslala fotografiju)
– reklamni ili propagandrni materijal,
–  …

Sve fotografije će biti podrvrgnute vizuelnoj kontroli, a zadržavamo pravo isključiti ili neuvrstiti pojedine fotografije bez dodatnog pojašnjenja.
Nakon što nam pošaljete fotografiju automatski nam ustupate autorska prava na fotografiju, te istu možemo javno koristiti i sa našim logom. 
Ukoliko se vizuelnim pregledom ne može utvrditi da je fotografija nastala na području SRC Vlašić, potrebno je da ista posjeduje kod geo lokacije.

U slučaju da utvrdimo bilo kakve nepravilnosti ili manipulacije u toku glasanja, zadržavamo pravo da prijevremeno prekinemo igru i izvršimo dodjelu nagrada prema našem izboru.

tim logo-VB