OGLASI

Prodaje se povojno nenamještena vikendica na Vlašiću u Sporsko-rekreacionom centru Babanovac sa urednim papirima. Vikendica se nalazi u Dolini panjeva, a sastoji se od prizemlja i dvije etaže.
U prizemlju objekta je predulaz za ski opremu i obuću, veliki dnevni boravak sa kaminom te wc.
Na prvom spratu … Više

Prodaje se zemljište sa kućom na Galici, jednom od najljepših dijelova planine Vlašić. Površina zemljišta iznosi 3600 m².
Do kuće vodi privatni put.
Cijena zemljišta je 12€/m², a dodatna cijena za kuću iznosi 12.000€.
Sve navedeno je u vlasništvu 1/1.
Za … Više

Vikendica se nalazi na atraktivnoj lokaciji (centralni dio SRC “Vlašić” Babanovac), a u sklopu iste nalazi se 5 manjih spavaćih soba, veći dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik, stubište, dva balkona, veliki uređeni plato (vanjska terasa) sa drvenom ogradom te natkrivena roštiljarnica. Tu su i centralno grijanje, … Više

Villa se nalazi u centralnom dijelu sportsko rekreacionog centra, tačnije u blizini svih značajnijih objekata na Vlašiću. Posebna pogodnost je ta što je smještena uz sami rub Baby ski lifta, na sunčanoj strani Vlašića sto je čini idealnim mjestom za smještaj obitelji sa djecom.
Prilaz vozilom je moguć … Više

Troetažna vikendica EMI na Vlašiću je smještena oko 300m od centralnog platoa, ski staze i svih značajnih zbivanja na Vlašiću.
Vikendica se sastoji od tri sobe, dva kupatila i tri terase, te posebne prostorije za vodoinstalaciju, tako da je voda zaštičena od smrzavanja.
Vikendica se zagrijava pomoću vlastitog … Više

Apartman 57,8 m².
Dvije odvojene, dvokrevetne sobe, dnevni boravak, kuhinja, WC i skijašnica.
Potpuno luksuzno opremljen (bambusov parket…)
Strogi centar, prvi sprat, papiri uredni 1/1.
Cijena: 1150€/m²

Više

Prodaje se APARTHOTEL “AMNA” ***
Detaljno o samom objektu, kao i kontakt informacije možete pronaći na … Više