OGLASI

Prodaje se komplet namjestena vikendica u strogom centru Vlasica. Vikendica se sastoji od 4 spavace sobe, dnevni boravak, nisa, tri kupatila, stubiste iz kojeg se ulazi u sve prostorije, dva manja tavana, dva predulaza, velika rostiljarnica zatvorenog tipa u sklopu objekta koja se grije, dva podruma, veliki … Više

Prodaje se zemljište sa kućom na Galici, jednom od najljepših dijelova planine Vlašić.
Površina zemljišta iznosi 3600 m².
Do kuće vodi privatni put.
Sve navedeno je u vlasništvu 1/1.
Parcelizacija je moguća. … Više

Villa se nalazi u centralnom dijelu sportsko rekreacionog centra, tačnije u blizini svih značajnijih objekata na Vlašiću. Posebna pogodnost je ta što je smještena uz sami rub Baby ski lifta, na sunčanoj strani Vlašića sto je čini idealnim mjestom za smještaj obitelji sa djecom.
Prilaz vozilom je moguć … Više

Troetažna vikendica EMI na Vlašiću je smještena oko 300m od centralnog platoa, ski staze i svih značajnih zbivanja na Vlašiću.
Vikendica se sastoji od tri sobe, dva kupatila i tri terase, te posebne prostorije za vodoinstalaciju, tako da je voda zaštičena od smrzavanja.
Vikendica se zagrijava pomoću vlastitog … Više

Prodajem / izdajem vikend objekt na Vlašiću- Babanovac, Sportsko Rekreacioni Centar.
Vikendica se nalazi u najstrožijem centru, između hotela Babanovac i hotela Sunce, preko puta novog velikog stadiona. Ispred objekta je veće ograđeno dvorište, parking unutar samog dvorišta. Objekat veličine 130 kvadrata sadrži dvije kuhinje, 4 spavaće sobe … Više