Nezaobilazno odmaralište u Lašvanskoj dolini

RESTORAN TITANIC koji se nalazi u kanjonu rijeke Lašve na magistralnom putu M 5 svega 500 m od auto puta Sarajevo – Zenica ( Lašvanska petlja ) je idealna oaza za predah, kako za one putnike koji putuju prema Travniku, Vlašiću, srednjoj Dalmaciji tako i za one iz pravca Sarajeva prema Travniku, Vlašiću, Banja Luci, te prema južnom i sjevernom dijelu Republike Hrvatske.

RESTORAN TITANIC se izdvaja u odnosu na ostale ugostiteljske objekte po svojoj specifičnoj gradnji u drvetu što gostu daje izuzetan osjećaj i toplinu, te sa svojih 200 mjesta unutar objekta i 300 mjesta na vanjskim otvorenim i pokrivenim terasama, iznad rijeke Lašve, pruža gostu velike mogućnosti da izabere sebi mjesto gdje će se najugodnije osjećati.

Svojim gostima nudimo jela po narudžbi, specijalitete bosanske i stranih kuhinja, uvijek sviježu ribu iz naših ribnjaka i naravno neizbježna jagnjetina sa ražnja, sač i specijaliteti sa roštilja. Veliki izbor jela i pića, profesionalno osoblje, prelijep ambijent u restoranu sa atraktivnom baštom oko našeg RESTORANA TITANIC su garancija da gost koji jednom posjeti naš objekat, zasigurno će se ponovo vratiti kada se nađe na toj putnoj relaciji.

Za goste koji duže putuju ili jednostovnao požele da nekoliko dana provedu na ušću rijeke Lašve u rijeku Bosnu , uz sami restoran nudimo gostima smještaj u našem novoizgrađenom i savremeno opremljenom objektu MOTEL TITANIC, a za sve one koji uživaju u skijanju i ostalim snježnim radostima ili pak jednostavno boravku na planini, preporučujemo smještaj u našem apartmanskom objektu BOSANSKA KUĆA na Vlašiću.

Dobro došli u naše objekte!

RESTORAN TITANIC
MOTEL TITANIC
BOSANSKU KUĆU NA VLAŠIĆU

Kontaktirajte nas na telefon + 387 30 592 004 ili putem naše e-mail adrese restorantitanic @ hotmail.com