VJEVERICA – kap.15

Vlašić Babanovac BiH

Opis

vjeverica
Centralno grijanje
TV SAT
Zabranjeni kućni ljubimci
Parking za period bez snijega
E-mail

Kapacitet: 15

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 4-5
1 x SOBA 2
2 x SOBA 2-4

Vikendica “VJEVERICA” se sastoji od dva dijela, odnosno zasebnog apartmana i glavnog dijela kuće sa velikim dnevnim boravkom, dvije dvokrevetne sobe i jednom trokrevetnom. U dnevnom boravku je predviđeno spavanje za dvije osobe.
Kuća i kuhinja je opremljena sa svim potrebnim za ugodan boravak : vanjski roštilj, SAT i TV, etažno grijanje kaminom na drva (kojih ima više nego dovoljno) u svim prostorijama, 2 WC-a, a sve vrlo čisto i uredno.

U prizemnom dijelu vikendice je zasebni apartman koji se sastoji od glavne prostorije, tj. velikog dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje i kaminom za grijanje. Iz dnevne sobe se ulazi u sobu za spavanje, kuhinju i kupatilo, a iznad kuhinje se nalazi još jedna manja soba sa kosim plafonom predviđena za spavanje 2 – 3 djeteta ili dvije odrasle osobe .
Apartman ima zaseban ulaz čak ni prilazni put do glavnog dijela kuće i tog apartmana nije isti. Apartman i kuhinja su potpuno opremljeni sa svim što treba za ugodan boravak (posteljina, posuđe, TV, DVD itd…).
Grijanje je etažno, sistem radijatora, te zasebno i odvojeno od ostatka kuće.

Za više informacija, koristite kontakt formu ili telefonske brojeve navedene u istoj.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 307 843

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2020
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.