VUČKO – kap.22

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Vucko
Centralno grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Parking
E-mail

Kapacitet: 22

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 6 + 2p
2 x AP 13 + 2p

APARTMANI VUČKO se nalaze u neposrednoj blizini Babi ski lifta i uz sami regionalni put, tako da je pristup nasem objektu moguć u svako doba godine.

Ispred samog objekta je obezbijeđen osvijetljeni parking prostor za više vozila, koja su pod stalnim video nadzorom kao i cijeli objekat.

Objekat se sastoji od dva odvojena apartmana koji se mogu izdavati zasebno, a zagrijavaju se pomoću centralnog grijanja.

Cijeli objekat je pokriven Wi-Fi signalom, tj. internet konekcijom.

Apartman 1 se sastoji od većeg dnevnog boravka sa kaminom, kompletne savremene kuhinje, spavaće sobe, kupatile, hodnika, te predulaza sa prostorom za obuću i ski opremu.

Ispred dnevnog boravka nalazi se velika nadkrivena terasa, okrenuta prema sunčanoj strani Vlašića, tako da je pogodna tokom cijele godine za roštiljanje i boravak vani na čistom planinskom zraku.

Apartman 2 se nalazi na drugoj i trećoj etaži (podkrovlje), a sastoji se također od većeg dnevnog boravka, kompletno opremljenje kuhinje, spavaće sobe, kupatila, hodnika, te veće spavaonice u podkrovlju.

Video

shadow

Svaki od naša dva apartmana ima zasebnu Pecaru (Roštiljarnicu) zatvorenog tipa koje se griju a iste su opremljene priborom za roštiljanje i ugodan smještaj za zabavu i druženje uz roštilj. Iste možete pogledati na posljednje dvije slike.

Dobro došli na Vlašić, u APARTMANE VUČKO.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 61 755 301
Tel: +387 61 766 406

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2019
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.