ZMAJ – kap.9

Vlašić Babanovac BiH

Opis

ZMAJ
Centralno grijanje
TV SAT
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking

Kapacitet: 9

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x soba 2
2 x soba 3
pomoćni ležaj 1

Vikend objekat “ZMAJ” se nalazi između dvije staze “Babanovac I i II” sa pogledom na centralni plato (pogledati foto galeriju).
Objekat ima 3 etaže, prizemlje, sprat i potkrovlje, a raspolaže sa jednom dvokrevetnom, dvije trokrevetne i mogućnošću spavanja u dnevnoj sobi.
Tu su još dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, dva kupatila sa toplom vodom, dva balkona, prostor za ski opremu te prostor za ogrijev.
U sve prostorije se ulazi iz hodnika, odnosno prostorije nisu “prolazne”, tako da se sve sobe mogu koristiti kao zasebne jedinice.
Objekat se kvalitetno zagrijava centralnim grijanjem pomoću kaminske peći na drva, a ista je smještena u dnevnom boravku.
Ispred same vikendice se nalazi veća pecara (roštiljarnica) otvorenog tipa u kojoj se nalazi veliki roštilj (kamin), pribor za roštiljanje, sać, stol i stolice.
Potpuni prilaz objektu je obezbjeđen lokalnim putem sa vlastitim parkingom ispred samog objekta.
Ulaz i boravak kućnih ljubimaca, u vikend objektu “ZMAJ”, nije dozvoljen!

Dobro nam došli i ugodan boravak Vam želimo!

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 974 826

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2022
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.