AP. D&D Vlašić – kap.12

Opis

Električno grijanje
Klasično grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking
Web stranica
E-mail

Kapacitet: 12

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 8
1 x AP 2-4

U sklopu ski centra “Babanovac” – Vlašić BiH nalazi se planinski objekat ( vikendica ) “Apartmani D&D Vlašić” , uređen za iznajmljivanje i ugodan boravak, kako u zimskom periodu, tako i tijekom cijele godine.
Objekt se sastoji od dva odvojena dijela, manjeg i većeg apartmana i namjenjen je smještaju više obitelji ili grupa od 2 do 12 osoba.
Apartmani Vlašić / vikendica Vlašić se nalazi u neposrednoj blizini “baby lifta Vlašić (Vlasic)” (cca 50m) , a od ski lifta “Vlašić-Babanovac I i II” udaljen je cca 250-300m cestom kroz naselje. Ispred objekta prolazi cesta i na njoj postoje vlastita mjesta za parkiranje auta, a prilaz od ceste do objekta je uređen kamenim stepenicama.

U sklopu objekta Vikendica Vlašić ( Apartmani Vlašić ) D&D nalazi se i veliki roštilj s ražnjem i pekom, kao i natkrivenom, poluzatvorenom terasom sa stolom i klupama pa je boravak van objekta ugodan i u slučaju padavina.
Vikendica / apartmani Vlašić D&D posjeduje vlastiti spremnik za vodu i time se osigurava od povremenih nestanaka vode u ostatku mreže u tijeku sezone.

Dobro došli na Vlašić!

PS. Nemojte piti kafu usput, najbolja Vas čeka kod nas.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 404 253
Tel: +387 (0) 61 790 630
Tel: +387 (0) 30 513 171
Tel: +387 (0) 70 215 634

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.