ISMAR I HANNA – kap.8

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Centralno grijanje
TV SAT
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking
E-mail

Kapacitet: 8

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
2 x SOBA 2
1 x SOBA 4

* U toku zimske sezone, objekat se izdaje isključivo u cijelosti.

O nama
Kuća je okružena s velikim dugogodišnjim omorikama, smještena na padini iznad ceste (2 parking mjesta) od koje je udaljena 20 m. Ispred kuće je prostor za boravak u ljetnom i zimskom periodu. Smještaj vikendice je takav da su svi sadržaji centra Vlasića (ski staze – Babanovac I i II, Baby lift, centralni plato, hoteli, prodavnica – samoposluga,…) na udaljenosti do 5 minuta pješice.
Objekat je snabdjeven sa svim potrebnim elementima za boravak 8 osoba.
U prizemlju se nalazi predprostor sa plakarom i komodom za obuću, iz kojeg se ulazi u hodnik koji povezuje kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa wc-om, te stepenište za prvi sprat. Na prvom spratu je dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, wc, odvojena spavaća soba sa bračnim krevetom i dječija soba sa TV-om. Iz dnevnog boravka stepenište vodi na drugi sprat sa dvije spavaće sobe (dva i četiri kreveta).
Kuća je dovoljna i prostrana i za boravak i više osoba od navedenog broja, ali na uštrb komoditeta, te se ne preporučuje.
Zagrijavanje je s peći za etažno grijanje na čvrsto goriva (drva), koja se nalazi u prizemlju – kuhinja.

Video

shadow

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 744 550
Tel: +387 (0) 61 588 494
Tel: +387 (0) 32 833 882

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.