KAMBUR – kap.7

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Klasično grijanje
TV SAT
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking

Kapacitet: 7

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x SOBA 3
1 x SOBA 4

* U toku zimske sezone, objekat se izdaje isključivo u cijelosti.

Vikend objekat “KAMBUR“ se nalaz oko 30m od polazne stanice ski lifta Babanovac I i II. Objekat ima dvije etaže, prizemlje – dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i predulaz za ski opremu i obuću.
Na spratu se nalaze dvije spavaće sobe, jedna trokrevetna i jedna četverokrevetna, a u sve prostorije se ulazi iz hodnika, nema prolaznih soba.
Vikendica se kvalitetno zagrijava pomoću peći na bukova drva koja se nalazi u dnevnom boravku, te još jednom peći na spratu. Potpuni prilaz objektu je obezbijeđen lokalnim putem, a ispred same vikendice postoje i dva parking mjesta za nase goste.
Kuća je snadbjevena sa svim potrebnim priborom za ugodan boravak, a ispred kuće se nalazi i zidani veći kamin za roštiljanje.

Dobro došli u vikendicu “KAMBUR“ !

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 32 553 259
Tel: +387 (0) 61 785 332

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.