LA FRAGOLA – kap.10

Vlašić Babanovac BiH

Opis

Centralno grijanje
Klasično grijanje
TV SAT
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking za period bez snijega
E-mail

Kapacitet: 10

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 4
1 x AP 6

Vikendica “La Fragola” nalazi se 30 m od centralnog platoa i stotinjak metara od ski lifta.
Objekat raspolaže sa dva apartmana sa zasebnim ulazima koji omogućuju potpunu privatnost. Oba apartmana imaju kombinirano grijanje na drva i na struju, te satelitsku tv.
Apartman za četiri osobe smješten je u prizemlju i sastoji se od: predsoblja, kupatila sa kadom, dnevnog boravka s kaminom, kuhinje i male spavaonice sa dva kreveta na sprat. Postoji mogućnost spavanja u dnevnom boravku.
Apartman za 6 osoba je dvoetažni i raspolaže velikim hodnikom za odlaganje ski opreme, dnevnim boravkom (sa ležajem koji se razvlači u francuski), kupatilom (tuš) i kuhinjom u donjoj etaži i dvije odvojene spavaonice na spratu sa po dva ležaja.
Našim gostima na raspolaganju je i grijani šadrvan/pecara zatvorenog tipa sa kaminom koji pruža mogućnost za pripremu jela ispod saća, roštilja i kotlića.
Vikendicu okružuje mini adrenalinski park “Vjeverica” koji i u danima bez snijega može pružiti obilje zabave i izazova. Na raspolaganju je i sva zaština oprema : pojasevi i kacige da bi bezbjednost bila na visokom nivou.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +387 (0) 61 176 108

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.