Vlašićki Konak – kap.21

Vlašić Babanovac BiH

Opis

v_konak
Centralno grijanje
TV
WI-FI
Kućni ljubimci dozvoljeni
Vanjski roštilj
Parking za period bez snijega
Web stranica
E-mail

Kapacitet: 21

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x AP 7
1 x AP 6
1 x AP 8

Kuća „Vlašićki Konak“ nalazi se na samoj glavnoj skijaškoj stazi, odmah ispod hotela Amna. Objekat ima četiri apartmana na pet etaža sa zasebnim ulazima iz glavnog hodnika tako da gosti borave neovisno jedni o drugima.
Jedan od apartmana (3. i 4. kat s potkrovljem) je u fazi renoviranja, te je trenutni kapacitet 21 osoba.

Kuća se zagrijava centralnim grijanjem na drva, posjeduje sav kuhinjski pribor, posteljinu i sve što je potrebno za ugodan boravak.
Blizina centra i Fis centra sa sjedalima na skijaškoj stazi za početnike, restoranom, adrenalinskim parkom i školom skijanja sa iznajmljivanjem opreme, na 10 minuta je hoda i čine ovu lokaciju i samu kuću idealnom za duži odmor. Moguć je dolazak učitelja skijanja radi dogovora o terminima.

Za one avanturističkog duha također je moguće u blizini iznajmiti motorne sanjke ili quad i odvesti se u nepregledna prostranstva Vlašića.

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Tel: +385 (0) 44 710 619
Tel: +385 (0) 91 505 5543
Tel: +387 (0) 91 525 4540

Unesite rezultat

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.