Završetak ski sezone 2014/’15. na VlašićuOve godine, nebo nas je podarilo obilnim padavinama sto je doprinjelo da se, uz predhodno dobro pripremljene i očisćene staze te na vrijeme umjetno osnježavanje istih, stvore idealni uslovi za skijanje.

Po mnogo čemu ova će sezona ostati u lijepom sjećanju svim skijašima, sankašima, borderima i jednostavno onima koji vole planinu i prirodu, a koji su boravili ili bar jednom bili ove godine na Vlašiću, uz više nego dovoljno snijega, dobro pripremljene staze, noćno skijanje i ono po čemu je Vlašić prepoznatljivm tj, izuzetno veliki broj sunčanih dana, dana koji se pamte po modroplavom nebu, čistom zraku i Vlašiću okupanom sunčanim zracima.

Sve u svemu, sezona koja se samo može poželjeti, tako da priželjkujemo da se i narednih godina ponovi, odnosno da bude dovoljno snijega i sunčanim dana.

I na kraju, bili bi nepravedni da ne pohvalimo firmu “VLAŠIĆ SKI” i njihovo kompletno osoblje koji su ulagali maksimalne napore da ski staze i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak na stazama, uvijek bude bezprijekorno pripremljeno.

Svima koji su boravili na našoj planini, jedno veliko hvala uz poziv da nas posjete zajedno sa svojim prijateljima, ako ne već ovo ljeto, onda bar slijedeće zimske sezone.

DOBRO DOŠLI NA VLAŠIĆ !

logo-mini