ZORA – kap.10

Vlašić Babanovac BiH

Opis

zora
Centralno grijanje
WI-FI
Zabranjeni kućni ljubimci
Vanjski roštilj
Parking

Kapacitet: 10

Tip i broj smještajnih jedinica Broj ležaja
1 x SOBA 4
2 x SOBA 2
pomoćni kreveti 2

Vikendica “ZORA“se nalazi u centralnom dijelu SRC Babanovac, udaljena 50 m od Hotela Babanovac i ujedno prvi objekat uz Pansion „RELAX“.

Vikendica je opremljena sa svim sadržajem koji će gostu priuštiti lijep i ugodan boravak. Objekat ima prizemlje i dvije etaže sa dvije dvokrevetne i jednom četverokrevetnom sobom te jednim toaletom.

U prizemlju objekta je veći dnevni boravak, gdje se kao pomoćni ležaj za dvoje može koristiti ugao na razvlačenje kao i kuhinja opremljena sa svim uređajima.

Vikendica se kvalitetno zagrijava pomoću kaminske peći na pelet koja je smještena u dnevnom boravku, a o istoj brigu vodi domaćin.

Poseban odjel je naša velika staklena roštiljarnica zatvorenog tipa i vezana je uz sami objekat, što daje mogućnost roštiljanja, druženja, feštanja u usvako doba, bez obzira na vremeske uslove.

Dobro došli u naš objekat, vikendicu ZORA !

NAPOMENA: Radi mogućih promjena preporučujemo Vam da pri kontaktu sa vlasnikom provjerite sve navedene informacije, jer isti snose odgovornost za tačnost informacija.

Kontakt

Mob: +387 62 727 841

shadow
Koristeći kontakt informacije navedene u gornjem tekstu, ostvarite direktan kontakt sa vlasnikom ovog objekta.
Rubrika Vlašić smještaj Vam omogučuje najlakši i najjeftiniji način do smještaja na Vlašiću.

www.vlasic-bih.net © 2021
* Sve fotografije, videa, animacije, virtualni pregledi te ostali materijal korišten pri izradi prezentacije je u vlasništvu “AISA DESIGN” i samo uz pismeno odobrenje može biti javno prezentiran.